Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Η Γλώσσα του φυσικού μου σώματος...

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου.

Σε αυτό το ιστότοπο θα βρείς εμπνευσμένα άρθρα για την πνευματική και ψυχική υγεία και την σχέση που έχουν για τη σωστή λειτουργία του σώματός μας.

Εμπιστευόμενοι την "ανώτερη νοημοσύνη" που το έφτιαξε, οδηγούμαστε στην κατανόηση του σκοπού τον οποίο φτιάχτηκε να εξυπηρεί. Αυτή η "ανώτερη νοημοσύνη" όμως δεν μας έδωσε οδηγίες χρήσης. Αυτές μπορούμε μόνο μοναχοί μας να τις ανακαλύψουμε και διαφέρουν για τον κάθε έναν από εμάς.

Είμαστε διαφορετικοί, και το σώμα του καθενός από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες.

Σεβόμαστε και επικροτούμε την ιατρική επιστήμη και δεν αντικαθιστούμε σε καμία περίπτωση τον κλάδο της ιατρικής, στις μέρες μας όμως παρατηρούμε μια επιλεκτική και εμπορική ιατρική η οποία αγνοεί να δει τον άνρθωπο σαν μια ολότητα.

Συμπτώματα που εμφανίζει ένα σώμα έχουν να κάνουν με το τρόπο ζωής, διατροφής, ιδιοσυγκρασίας, σκέψεων, περιβάλοντος, ψυχικής υγείας κτλ. και αυτό είναι η ξεχωριστή φωνή που μας λέει που να στρέψουμε την προσοχή μας.

Αυτή την φωνή είναι χρήσιμο να την ακούμε όταν κρίνουμε ότι υπάρχει λόγος. Σε εμάς φωνάζει αλλά δεν μιλάει την γλώσσα μας. Η γλώσσα που γνωρίζει είναι η γλώσσα των συνεπειών και των συμπτωμάτων και αρκεί να έχουμε συνέπεια και εμπιστοσύνη για να την καταλάβουμε.

Μην περιμένετε τόσο που να τα συνηθίσετε και να μάθετε να ζείτε με αυτά. Δεν φτιαχτήκαμε για να υποφέρουμε αλλά για να χαιρόμαστε την ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου