Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Η Αλήθεια για όλα τα γεγονότα που πρέπει να προσέχουμε τώρα...Πατήρ Σάββας Αχιλλέως

Τα κυριότερα σημεία από ομιλίες που έγιναν πριν από 10 και περισσότερα έτη...

 1. Κατά τους εσχάτους χρόνους θα αφεθεί ο διάβολος ελεύθερος να κοσκινίσει τους ανθρώπους για να φανεί ποιοι είναι κοντά στον Θεό.

2. Οι άνθρωποι θα καταλειφθούν από αγωνία ένεκα των επερχομένων κακών επί τις οικουμένης.

3. Οι ασεβείς, δεν θα δουν, ούτε θα ακούσουν τίποτε!

4. Εκείνοι που θα ακούσουν είναι οι ευσεβείς άνθρωποι, εκείνοι που φοβούνται τον Θεό και πιστεύουν σε αυτόν.

5. Αν οι πιστοί δεν ακούσουν την αλήθεια, δεν θα γνωρίζουν πώς να παλέψουν εναντίων του αοράτου εχθρού ο οποίος ονομάζεται Αντίχριστος.

6. Καιρός του Αντιχρίστου, καιρός αγωνίας και φόβου, καιρός στον οποίο πρέπει έκαστος από εμάς να προετοιμαστεί να αντιπαλέψει με τον αόρατο εχθρό.

7. Ο διάβολος θα χτυπήσει τρία σημεία.  Αν αυτά τα τρία σημεία δεν τα ελέγξει δεν θα μπορέσει να κυβερνήσει τον κόσμο όπως λέει το Ευαγγέλιο.

8. Το πρώτο σημείο που θα χτυπήσει είναι η κοιλία.  Φαγητό, τρόφιμα και οτιδήποτε άλλο είναι για την κοιλία.  Αυτά πρέπει να τα ελέγξει ο διάβολος.

9. Αν δεν τα ελέγξει αυτά, δεν μπορεί να υποκύψει ο άνθρωπος στην υλικήν του παγίδα.

10. Το δεύτερο σημείο είναι το χρήμα.  Το χρήμα πρέπει να το ελέγξει ο διάβολος.  Αυτό το χρήμα πρέπει να το ελέγξει ο Αντίχριστος, αν δεν το ελέγξει αυτό, αν δεν το κρατά στο χέρι του, δεν πρόκειται να κυβερνήσει τον κόσμο.

11. Το τρίτο σημείο είναι η μετακίνηση από τόπο εις τόπο.  Συγκοινωνίες, αεροπλάνα, πλοία, σιδηρόδρομοι, αυτοκίνητα. 

12. Τρεις φοβερές παγίδες του διαβόλου!  Αυτά τα τρία σημεία θα τα πάρει στα χέρια του.

13. Όσοι εκ των ανθρώπων δεν πέσουν σε αυτήν την παγίδα θα γλιτώσουν.  Όσοι πέσουν στην παγίδα θα δεχτούν τα δεινά εκείνα τα οποία λέει ο Θεός στην Αποκάλυψη, ότι όσοι σφραγισθούν με την σφραγίδα του Αντιχρίστου θα καίγονται στο πυρ και στο θείο και θα βάσανά τους θα είναι φοβερά επάνω τους.

14. Άλλη παγίδα του, «η ευκολία»!  Χάρην της ευκολίας!  Για να ελέγχει τώρα την ανθρωπότητα ολόκληρη πρέπει να βρει άλλη παγίδα.  Ο κάθε άνθρωπος θα προτιμήσει την ευκολία.  Όχι την ταλαιπωρία.

15. Σου λέει ο Θεός, «διάβαζε την Αγία Γραφή και πρόσεχε μην πλανηθείς».

16. Το δεν ήξερα δεν περπατεί!  Όφειλες να το ξέρεις!  Εάν σε πιάσει ο τροχονόμος να πηγαίνεις αντίθετα στο μονόδρομο σου βάζει πρόστιμο.  Μπορεί να πεις ότι δεν το ήξερα… Όφειλες λέει να το γνωρίζεις!  Τώρα πρέπει να πληρώσεις το πρόστιμο.

17. Για να γλιτώσουμε από την καταστροφή πρέπει να γνωρίζουμε τους εχθρούς μας.

18. Επάνω στην μόδα κάθεται ολόκληρη η κόλαση, θα το διαπιστώσετε αυτό όταν δείτε τις γυναίκες να μεταμορφώνονται σε άντρες και τους άντρες να μεταμορφώνονται σε γυναίκες.

19. Τρεις εχθροί από τον άξονα: ο Πάπας, οι Ταλμουδιστές/Σιωνιστές και οι Μασόνοι!  Τρεις οπαδοί του Αντιχρίστου οι οποίοι κρατάν τα θρησκευτικά μέρη μέχρι τα πολιτικά!

20. Ο Αντίχριστος δεν θα έρθει αμέσως να τον δούμε.  Θα κάνει μια προετοιμασία.  Η προετοιμασία θα είναι σκεπασμένη.  Να μην μπορεί κανείς να το καταλάβει.  Και περισσότερο δεν θα το καταλάβουν αυτοί οι οποίοι κυβερνούν τον κόσμο!

21. Θα υπάρχουν δύο κατηγορίες κυβερνόντων.  Εκείνοι που θα γνωρίζουν ότι τον υπηρετούν και εκείνοι που δεν θα γνωρίζουν.

22. Εκείνοι που θα γνωρίζουν είναι όργανα του διαβόλου.  Εκείνοι που δεν θα γνωρίζουν θα είναι άξιοι της τύχης τους.

23. Ο Θεός είπε προσέχεται μην σας πλανήσει ο Αντίχριστος.  Προσέχετε μην πλανηθείτε, διότι η πλάνη θα είναι φοβερά!

24. Ο διάβολος για να πάρει μια ψυχή κάνει το παν να μην γνωρίζει ο άνθρωπος ότι είναι ο διάβολος που το κάνει!  «Όταν σε πείσω ότι δεν υπάρχω, τότε κάνω την δουλειά μου μια χαρά»

25. Σήμερα έχει πείσει όλο τον κόσμο σχεδόν ότι δεν υπάρχει.

26. Θέλουν να μην έχουμε βάσεις!  Πολεμάνε τις βάσεις μας και χλευάζουν όποιον ασχολείται με αυτές!

27. Ο Θεός όμως είπε «ανδρί φρονίμο, όστις οικοδόμησε την οικία αυτού επί την πέτρα και όχι επί της άμμου!

28. Εγώ ερωτώ τον δαίμονα, γιατί πειράζεις τα παιδιά του Χριστού μου; Την δουλειά μου κάνω λέει!  Εσύ κάνεις την δουλειά σου;

29. Τα διαβατήρια θα έχουν μια φωτογραφία που θα την βλέπεις και μια φωτογραφία που δεν θα την βλέπεις.

30. Όταν και αυτό θα υποκλέπτετε, θα προχωρήσουν σε άλλο τρόπο ταυτοποίησης.

31. Συνθήκη Σένγκεν:  Συμφώνησαν ότι η πιο ασφαλισμένη ταυτότητα του κόσμου είναι το σφράγισμα στην δεξιά χείρα και στο μέτωπο.

32. Η Ελλάδα το έχει δεχτεί αυτό!  Το έχει υπογράψει!

33. Προσέχεται μην πλανηθείτε.  (Αγία Γραφή και πατέρες) μην πάρετε το σφράγισμα! Αύριο όλα αυτά θα γίνουν με πολύ επέκταση, δεν θα μείνουν σε έναν τόπο.

34. Θα αρχίσουν να σφραγίζουν, και θα βγαίνει άδεια για να μπεις μέσα στο τρένο μόνο εάν έχεις το σφράγισμα.  Θα δεις τα χρήματα σου και θα σου λέει έχεις την σφραγίδα;  Δεν θα πάρεις τα χρήματά σου!

35. Ή το χρυσό ή τον Χριστό!  Και οι άνθρωποι θα προτιμήσουν το χρυσό!

36. Το χρήμα θα το κάνουν άχρηστο, πλαστικό! Τίποτα δεν θα κρατάς επάνω σου! Μόνο έναν αριθμό! Και αυτός ο αριθμός θα σου δίνει τα χρήματα!  Θα αριθμηθεί ο κόσμος!

37. Όσοι δεν έχουν το σφράγισμα ούτε θα μπορούν να πουλήσουν ούτε θα μπορούν να αγοράσουν!

38. Ότι έχει γραφτεί θα γίνει! Όπως όταν πέφτει η βροχή δεν επιστρέφει πίσω!

39. Εκείνοι που θα πάρουν το σφράγισμα θα έχουν τέτοιο πόνο όπως σε τσιμπάει σκορπιός.

40. Θα θέλουν να πεθάνουν από τους πόνους και δεν θα μπορούν…

41. Τότε θα πάνε στον Αντίχριστο και θα του πουν «μας υποσχέθηκες ότι θα μας δώσεις νερό, θα μας δώσεις ψωμί, θα μας δώσεις φαγητό! Δώσε μας!» και θα απαντά ο Αντίχριστος.  – Δεν κρατώ τίποτα εγώ!  Εκείνος τα κρατάει όλα!  Τι θα γίνει τότε;

42. Λένε κάποιοι «χίλιες σφραγίδες να μου βάλει ο Αντίχριστος, εγώ αγαπώ το Χριστό μας!  Δεν είναι έτσι!  Αν ήταν έτσι θα ήταν ωραία! Αλλά δεν είναι!

43. Ο Αντίχριστος λέει, από τη στιγμή που θα πάρεις την σφραγίδα μου είσαι δικός μου!

44. Αυτό είναι ένα αντιλεγόμενο σημείο!  Ο ένας λέει το ένα, ο άλλος λέει το άλλο!  Ο Θεός όμως δεν έχει αφήσει περιθώριο παρερμηνείας!

45. Ο Αντίχριστος θα είναι άνθρωπος ο οποίος θα λάβει μορφή ανθρώπου.  Θα τον ανακηρύξουν αρχηγό της ανθρωπότητας.  Όταν λάβει τα ηνία, τότε αλίμονο και τρισαλίμονο.  Εφτά χρόνια θα του δώσει ο Θεός (αρχικά), τρεισήμισι θα του αφήσει!  Γιατί αν του αφήσει και τα εφτά δεν θα σωθεί κανένας επάνω στην γη.

46. Όποιος τρέφεται από την λάσπη ετούτου του κόσμου τότε αυτός ο άνθρωπος θα πάει πρώτος να πάρει το σφράγισμα!

47. Θα μείνεις κοντά στο Θεό για να μην πάρεις αυτό το σφράγισμα;  Θα πάρεις τον παράδεισο!  Αν δεν μείνεις όμως και υποχωρήσεις γιατί φοβάσαι πως θα πεθάνεις από την πείνα, όταν δεν θα έχει τίποτα θα λέει ο Αντίχριστος, «εγώ θα σου δώσω!»

48. Όταν πάρεις το σφράγισμα τότε εκείνο θα αναποδογυριστεί!  Θα πάνε όλοι στον Αντίχριστο και θα πουν δώσε μας νερό που μας είπες;  Και θα απαντάει εκείνος, - Δεν το κρατώ εγώ το νερό, το κρατά εκείνος που είναι στους ουρανούς!  Δώσε μας ψωμί; - Δεν έχω εγώ ψωμί!  Εκείνος κρατά το ψωμί.

49. Εκείνοι που θα σφραγισθούν, θα τρέχουν στις πέτρες για να πέσουν να τους πλακώσουν, όμως εκείνες δεν θα πέφτουν!  Θα πηγαίνουν στα μνήματα και θα φωνάζουν να βγουν αυτοί για να μπουν εκείνοι και δεν θα υπάρχει ανταπόκριση!  Θα ζητούν τον θάνατο και θάνατος δεν θα υπάρχει!

50. Ο καιρός ο οποίος πλησιάζει τον βλέπουμε!  Αναστάτωσης παντού στα σύμπαντα!  Ο ουρανός, ή θάλασσα!  Όλα φρίττουν και τρέμουν μπροστά στον ερχομό του Αντίχριστου!  Και ο κόσμος κοιμάται!

51. Μόνο όσοι πιστεύουν και όσοι προσεύχονται παίρνουν χάρη.  Όσοι δεν προσεύχονται, όσοι δεν παρακαλούν, όσοι δεν ενώνονται με τον Θεό, έρχονται αδειανοί και φεύγουν αδειανοί! 

52. Προσεύχεστε και προσέχετε!  Εάν έρχεσαι στην προσευχή και έχεις περιέργεια να δεις τι θα γίνει δίπλα σου, δεν παίρνεις χάρη.  Όταν πηγαίνεις στην εκκλησία και έχεις περιέργεια να δεις τι κάνει η διπλανή σου και πως είναι ντυμένη, δεν παίρνεις χάρη.  

53. Οι άνθρωποι άγονται και φέρονται με αλυσίδες του διαβόλου πίσω από την μόδα!  Φτάσαμε, ή μόδα να είναι πάνω και ο Θεός κάτω!

54. Οι λεγόμενοι σήμερα χριστιανοί έχουν ένα λάθος!  Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το καλό από το κακό!  Αν ξεχωρίζαμε τι είναι καλό και τι είναι κακό, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά!  Δεν το ξεχωρίζουμε.

55. Προφήτης Δανιήλ:  ο Θεός θα αποκαλύψει στις έσχατες ημέρες την αλήθειά του γύρο από τα αποτρόπαια γεγονότα τα οποία συμβαίνουν στην ανθρωπότητα.

56. Ο Θεός αγαπάει τα παιδιά του και δεν θα τα αφήσει να χαθούν στην άγνοια.  Θα ανομήσουν οι άνομοι και δεν θα καταλάβουν τίποτα, ενώ οι ευσεβείς θα εννοήσουν!

57. Η αγάπη της νέας εποχής συγκεντρώνεται στην απόρριψη του Ιησού Χριστού!

58. Το σύνθημα του Αντιχρίστου είναι να καταδιώξουμε το Χριστό.

59. Τα παιδιά πρέπει να διδαχθούν ό,τι υπάρχει εναντίων της πίστεως του Χριστού.  Ότι όλα έχουν την ίδια αξία και δεν έχει σημασία σε ποιόν Θεό πιστεύει κανείς!

60. Δεν έχει σημασία λέει αν πιστεύεις στον Βούδα, εάν πιστεύεις στους ποταμούς, ή αν πιστεύεις στους ελέφαντες ή αν πιστεύεις στα άστρα!  Όλα λέει είναι το ίδιο!

61. Αυτή είναι η νοοτροπία της νέας εποχής.  Πρέπει να γίνουμε και εμείς ειδωλολάτρες για να μην ξεχωρίζει ο Χριστιανισμός σαν κύρια θρησκεία στον κόσμο!

62. Θα μείνουμε πιστοί άχρι θανάτου!  Και αν έρθει η στιγμή στην οποία θα φωνάξουν να ενώσουν την ορθοδοξία με τον Παπισμό, θα κρατήσουμε εμείς στέρεοι και θα χωρίσουμε όπως χωρίζει το σιτάρι από την ήρα!  Θα τραβήξουν τον δρόμο τους εκείνοι και εμείς τον δικό μας.

63. Πιστεύουμε στο Χριστό και θα πιστεύουμε μέχρι την τελευταίας αναπνοής!  Αυτό είναι το είναι μας.  Αυτό είναι το πιστεύω μας!

64. Η επερχόμενη παγκόσμια θρησκεία της νέας εποχής θα δώσει έμφαση στην ενότητα όλων των θρησκειών και θα απορρίπτει την προσκόλληση στον λόγο του Ιησού Χριστού!

65. «Εγώ είμαι ο δρόμος, η ζωή και η αλήθεια!»  Τούτο λέει πρέπει να εξαφανισθεί.  Η νέα εποχή λέει, θα ενώσει τις θρησκείες και μια νέα θρησκεία θα είναι στον κόσμο.

66. Η βασική αρχή της νέας αυτής παγκοσμίου θρησκείας θα είναι η αναγνώρισης των διαφορετικών προσεγγίσεων της Θεότητας! 

67. Γι’ αυτό γίνονται συνέδρια στα οποία παρουσιάζονται ιερείς ορθόδοξοι την στιγμή κατά την οποία λατρεύεται ο διάβολος, και είναι δίπλα από τον ορθόδοξο επίσκοπο ο Ινδουιστής, ο Μάγος, και ο Βουδιστής κοντά στον Ορθόδοξο… γιατί τον έστειλε λέει… τον έστειλε… εσείς γνωρίζεται… δεν θα το πω εγώ…

68. Ο Αντίχριστος, θα διευθύνει τον κόσμο με ένα κουμπί.  Με ένα μηχάνημα που θα διευθύνει τον κόσμο ολόκληρο.

69. Στην Σένγκεν είπαν ότι το ασφαλέστερο σημείο είναι ο άνθρωπος να σφραγισθεί επάνω στο χέρι!  Η Ελλάδα έχει υπογράψει… 

70. Μετά θα κάνουν μια εμφύτευση στο χέρι ως πρώτο βήμα.  Μετά θα ολοκληρώσουν την ανακάλυψή αυτή με άλλο πιο τέλειο σύστημα.

71. Άγγλος καθηγητής υποστήριξε ότι μικροσυσκευές κάτω από το δέρμα θα αντικαταστήσουν τις πιστωτικές κάρτες και θα στείλουν τους κλειδαράδες στο ταμείο ανεργίας!

72. Ταυτόχρονα όμως αυτό θα σημαίνει και το τέλος της ιδιωτικής ζωής του ανθρώπου, καθώς ο μεγάλος αδερφός της εξουσίας θα είναι σε θέση να ελέγχει την παραμικρή κίνηση των πολιτών!

73. Ούτε στην τουαλέτα θα βρίσκεις την ησυχία σου!  Πάντα κάποιο κομπιούτερ θα γνωρίζει τι κάνεις!

74. Ο άνθρωπος θα ελέγχεται από αυτό το μικροτσίπ, από τον αριθμό του ασφαλισμένου, μέχρι ομάδα αίματος, μέχρι και τα πρόστιμα στης τροχαίας (Έθνος 27/08/98).

75. Τις δυσκολίες αυτές δεν τις φέρνει η ροή των πραγμάτων, αλλά ένα πρόσωπο το οποίο είναι σκοτεινό, γεμάτο κόλαση!  Αυτόν που είναι Αντί του Χριστού, ο Αντίχριστος!

76. Είπε ο Χριστός «ήρθα εγώ, και δεν με πίστεψαν, όταν έρθει εκείνος αντί εμού, εκείνον θα πιστέψουν!

77. Από τον βορά μέχρι τον νότο και από την δύση μέχρι την ανατολή, πάντων ακούγεται αυτό το σύνθημα του Αντιχρίστου, ο αριθμός 666.

78. Τούτο το γεγονός το εξέλαβαν οι άνθρωποι ότι είναι κάτι το μοντέρνο, κάτι της μόδας, κάτι το οποίο εισέρχεται για πρώτη φορά!  Όσοι όμως αναγιγνώσκουν τους πατέρες της εκκλησίας, και όσοι γνωρίζουν την αγία γραφή, αυτό είναι το σημείο που θα φέρει και το τέλος του κόσμου.

79. Επέτρεψε ο Θεός, αυτή η επιστήμη, και ανέβηκε εις το ύψος, και όλο ανεβαίνει, και θα φτάσει σε ένα σημείο που αυτός ο Αντίχριστος θα καθοδηγεί και θα κυβερνά τον κόσμο μόνο με ένα γνέψιμό του.

80. Είναι αυτά τα οποία οι πατέρες της εκκλησίας ονόμασαν κολοκύθια, τα οποία θα φέρνουν γύρο από τη γη!  Μα αυτά τα σε ελέγχει την ώρα που κοιμάσαι, την ώρα που αναπνέεις, την ώρα που τρως, την ώρα κατά την οποίαν εσύ θα προσκυνάς ή δεν θα προσκυνάς τον Αντίχριστο.

81. Θα σε βλέπει εκείνος και θα σε καθοδηγεί εις τον δρόμο του, και όταν εσύ παρακούσεις.  Θα έχει έτοιμο το θάνατο για να σε εξαφανίσει!

82. Στο Λουξεμβούργο έστησε το θρόνο του ο διάβολος και ελέγχει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

83. Εκεί υπάρχει ένα γιγαντιαίο αυτοπρογραμματιζόμενο κομπιούτερ, το οποίο χαϊδευτικά έχουν ονομάσει «Θηρίο», “the Beast”.  Αυτή τη λέξη όμως την αναφέρει και ο Ιωάννης.

84. Η νέα μας ταυτότητα την οποία ζητούν να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από το χάραγμα του Θηρίου, του Αντιχρίστου, στο χέρι και το μέτωπο.  Αυτό το οποίο αναφέρει η Αγία Γραφή.

85. Εάν επιβάλουν αυτό το μέτρο της επιβολής και της αποδοχής της ταυτότητας, να ξέρουμε ότι μετά από αυτό θα έρθει το χάραγμα στο δεξί χέρι και εις το μέτωπο.

86. Θα εντοπίζεται ο άνθρωπος από δορυφόρο με ακρίβεια.

87. Όλα πλέον σφίγγουν γύρο από την Ελλάδα!  Εκεί όπου είναι ο Χριστός!  Δεν θα πάνε εκεί που είναι ο Βούδας!  Ούτε εκεί που είναι οι βραχμάνοι και εμπειρολάτρες, ούτε θα πάνε εις του Μαύρους.  Θα πάνε εκεί που είναι ο Χριστός για να γίνει ο πόλεμος.

88. Επειδή θέλουν αυτοί να μετρούν τα εμπορεύματά τους, γι’ αυτό το λόγο έβαλαν και εκείνο το γραμμωτό σύστημα (barcode) το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από μια προετοιμασία.  Δηλαδή ο άνθρωπος χρειάζεται να εθιστεί σε κάτι, να μην φέρει αντίδραση δηλαδή, να συνηθίσει κάτι!

89. Δεν παίρνεις τίποτα από την αγορά εάν δεν υπάρχουν εκείνες οι γραμμές.

90. Τα πρωτόκολλα τον Σοφών της Σιών αναφέρουν καθαρά τους τρόπους που θα χρησιμοποιήσουν αυτοί οι λεγόμενοι Σιωνιστές Εβραίου Μασόνοι!  Μέσα από εκείνες τις μασονικές στοές προέρχεται όλο εκείνο το φάσμα της καταστροφής του κόσμου.

91. Ένας από αυτούς είπε «αφήστε με να εκδίδω & να ελέγχω τα χρήματά ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος γράφει τους νόμους του».

92. Με αυτό το χρήμα θα αναποδογυρίζονται κυβερνήσεις και θα καταστρέφεται ο κόσμος.

93. Σήμερα παρατηρείται μια προλείανση  του εδάφους για την φιλελευθεροποίηση των τραπεζών.  Η τράπεζα της Ελλάδος, η Εθνική τράπεζα, η Εμπορική Τράπεζα.  Θα έχουν την ίδιαν τύχη αν αγοραστούν από αυτήν την εβραϊκή οικογένεια και σε λίγο θα επιβληθεί οικονομικά και θα ρυθμίζει τις τύχες τούτου του λαού.

94. Βλέπετε ότι τούτα τα οποία ακούμε καθ’ εκάστη ημέρα δεν είναι τυχαία!  Είναι προγραμματισμένα αδερφοί μου.

95. Όταν η Αμερική φτερνίζεται όλος ο κόσμος αρπάζει κρυολόγημα.

96. Το ποιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ο εξευτελισμός του χρήματος.  Μια χρηματική μεταρρύθμιση δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ωραίο όνομα που χαρακτηρίζει τη κρατική χρεωκοπία!

97. Η κρίση είναι οπωσδήποτε εσκεμμένη και προέρχεται με ένα σκοπό.

98. Αυτό που θέλουμε είναι έναν άνθρωπο με αρκετή δύναμη για να συγκρατήσει την συμμαχία όλων των ανθρώπων και να μας βγάλει από το οικονομικό τέλμα μέσα στο οποίο συνεχώς βυθιζόμαστε.  Χτίστε μας ένα τέτοιον άνθρωπο και είτε Θεός είτε διάβολος εμείς θα το δεχτούμε!

99. Ο Αντίχριστος θα κρατεί εις τα χέρια του όλη την οικονομία του κόσμου.

100. Δεν υπάρχει πλέον το ερώτημα εάν θα υπάρξει μια παγκόσμιος κυβέρνηση.  Υπάρχει ένα συνεχές κίνητρο που αδυνατίζει την παντοδυναμία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για να δώσει τη θέση της σε μια παγκόσμια τάξη. 

101. Δεκαέξι παγκόσμιοι οργανισμοί δουλεύουν για λογαριασμό ενός παγκόσμιου κράτους!  Μερικοί από αυτούς είναι: Η διεθνής τράπεζα, ο παγκόσμιος οργανισμός τροφίμων, ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας, ο διεθνής οργανισμός υγείας, ο διεθνής οργανισμός εργασίας, το διεθνές νομισματικό ταμείο, το παγκόσμιου συμβούλιο των εκκλησιών!

102. Κοσμάς ο Αιτωλός (1700 μ.Χ.) είπε: «κάποτε ο διάβολος θα μπει μέσα στα σπίτια από ένα κουτί που τα κέρατά του θα τα έχει στα κεραμίδια»

εδώ όλες οι ομιλίες του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου