Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Δεν είναι ο καθένας μόνος του είμαστε όλοι μαζί

Οι κυβερνήσεις όλων των ελεγχόμενων χωρών δεν είναι με την φωτεινή πλευρά! Παίζουν το παιχνίδι τις Ελίτ γιατί νομίζουν ότι θα κερδίσουν ή γιατί δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά!

Ο κωρονοϊός είναι κάλυμμα, ναι μεν υπάρχει σαν ιός αλλά όλη η ανησυχία που έχει δημιουργηθεί είναι πλασματική! Οι σκοτεινοί προσπαθούν να μας πείσουν για εμβολιασμό, ο οποίος θα είναι η καταστροφή για όποιον το κάνει!

Μας κρατάνε μέσα με την πρόφαση αυτή γιατί είναι οδηγία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Ο ΠΟΥ δεν ελέγχεται από υγιείς δυνάμεις αλλά από τους ίδιους τους διεθνείς τραπεζίτες μέσω θυγατρικών εταιρειών, κρυφών χρηματοδοτήσεων και δικών του ανθρώπων!

Την ευκαιρία αυτή περίμενε να εκμεταλλευτεί και η φωτεινή πλευρά! Την γνώριζαν και είχαν προετοιμαστεί γι,αυτήν! Οι κυβερνήσεις των δικών μας χωρών απλά κάνουν ότι κάνουν και οι άλλες!

Δεν ξέρουμε ποιος είναι πουλημένος και σε ποιο βαθμό! Υπάρχουν μασόνοι που είναι πατριώτες γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά!

Αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι χειραγώγησης της συνείδησης! Η σκοτεινή πλευρά μάλλον έχει χάσει αλλά παίζει το τελευταίο της χαρτί!

Η μάχη γίνεται τόσο σε γήινο επίπεδο όσο και πνευματικό! Δικό μας καθήκον είναι να μην φοβόμαστε, να γνωρίζουμε! Και αν δεν βαριόμαστε να βάλουμε την ενέργειά μας στην θετική έκβαση των πραγμάτων. Μέσα μας ο καθένας να έχει ταχθεί με την φωτεινή πλευρά και να μην υποκύψει στην ψεύτικη τρομοκρατία!

Όταν τα βουβάλια τσακώνονται στον βάλτο τα βατράχια σιωπούν! Οι μαριονέτες ανά των κόσμο, σε χαμηλότερες βαθμίδες, περιμένουν να δουν ποιος θα κερδίσει! Δεν θα πουν την αλήθεια γιατί η αλήθεια που θα πουν θα είναι διαφορετική αναλόγως ποιος θα κερδίσει! Η αλήθεια γράφεται πάντα από εκείνους που έχουν κερδίσει τον πόλεμο.

Όποιος θέλει βοήθεια για να κατανοήσει τα παραπάνω, δεν έχει παρά να την ζητήσει.  Θα κάνω ότι μπορώ, όχι για να δείξω ότι γνωρίζω, ούτε για να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου, αλλά γιατί αυτό που πιστεύει ο καθένας έξω από εμένα, επηρεάζει και την δική που πραγματικότητα.  Επηρεάζει την πραγματικότητα μέσα στην ζω.

Δεν είναι ο καθένας μόνος του είμαστε όλοι μαζί.  Αν ξέραμε πόσο αλληλοεξαρτώμενοι είμαστε τότε θα μας ένοιαζε περισσότερο τι πιστεύει ο καθένας!  Προσωπικά με νοιάζει τι πιστεύετε... Το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς με τους γύρο σας.  Και έτσι σαν συγκοινωνούντα δοχεία η γνώση θα μεταφέρεται μεταξύ μας μέχρι να ισορροπήσει, και μέχρι να υπάρξει σε όλους!  Κανείς δεν έχει όλη την γνώση.  Αυτό γιατί δεν μπορεί να την έχει.  Όλοι έχουμε κομμάτια της.  Το μόνο εμπόδιο ο εγωισμός!   Το να τον ξεπεράσουμε θέμα επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου