Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Στις 20/12/20 ώρα 16:14:32 ημέρα Κυριακή δημοσιεύτηκε αυτό στην πλατφόρμα των ανώνυμους...

 Στις 20/12/20 ώρα 16:14:32 ημέρα Κυριακή δημοσιεύτηκε αυτό στην πλατφόρμα των ανώνυμους...

[Αγαπητοί πατριώτες. 

Μερικοί από εσάς μπορεί να γνωρίζετε το όνομά μου. Συζητώ καθημερινά με τον Π. (POTUS = PRESIDENT OF THE UNITED STATES) και έχω δημοσιεύσει πολλές φορές εδώ για να "βοηθήσω."

Αυτό που πρόκειται να αποκαλύψω είναι η πιο σημαντική δημοσίευση πριν την...

ορκωμοσία. Ο Q δεν θα δημοσιεύσει εδώ ξανά, τουλάχιστον όχι για λίγο. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και πρέπει να τρέξει σιωπηλά σε αυτό το σημείο.  Μόλις γίνει η εκκαθάριση δεν θα ακούσετε από τον Q ξανά. Αυτό, μην επιτρέψετε να σας ανησυχίσει ή να σας αναστατώσει.

Είμαστε ίσως στο πιο καθοριστικό σημείο.

Ο POTUS είναι πλήρως ενημερωμένος για την βαρύτητα αυτής της περιόδου. Έχουμε προετοιμαστεί από πριν το 2015 για αυτήν ακριβώς την στιγμή.  Δεν ζητάω πίστη σε εμάς. Ο Q πρέπει να έχει ήδη χρησιμοποιήσει λογική, λόγο-αιτία και διάφορες αποδείξεις για να εγκαθιδρύσει αξιοπιστία. Αυτό που συμβαίνει αυτήν την βδομάδα θα αλλάξει την ιστορία. Σας ζητάμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ να μείνετε στα σπίτια σας και σε καμία περίπτωση να μην εμπλακείτε στις επιχειρήσεις.  Σύντομα θα δείτε πράγματα να ξεδιπλώνονται που πολλοί θεωρούν αδύνατα. Ο POTUS είναι προστατευμένος και 100% ασφαλής. Το σχέδιο μας είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Οι Δημοκρατικοί έχουν χάσει. Όλα όσα βλέπετε στα ΜΜΕ και στο Twitter είναι η τελευταία προσπάθεια τους.  

Γιατί δεν έχει φύγει η Kamala ακόμα από την Γερουσία; Που είναι ο Joe; Που είναι ο Joe αλήθεια; 

Σας ζητήσαμε στην αρχή να προετοιμαστείτε. Ο ρόλος σας είναι κρίσιμος και η εργασία σας είναι να βοηθήσετε τον κόσμο να αντιμετωπίσει αυτό που πρόκειται να αποκαλυφθεί.  Όσοι πατριώτες ήταν εδώ από την αρχή καταλαβαίνουν και αναγνωρίζουν αυτήν την οδηγία.

Θυμηθείτε, το ποιο βαθύ σκοτάδι είναι πάντα πριν την αυγή.

Μην πιστεύετε τα ΜΜΕ την επόμενη βδομάδα. Μην τους πιστέψετε ούτε για ένα λεπτό. Έχουμε νόμιμα κερδίσει αυτήν την εκκλογή και αυτό που θα ακολουθήσει είναι η μεγαλύτερη εκκαθάριση στην ιστορία του κόσμου.

Πατριώτες σας ευχαριστούμε. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει ως εδώ χωρίς εσάς. Τώρα είναι η ώρα μας. Αναμείνατε. 

Δεν θα λάβετε αλλά μηνύματα σε αυτό το κανάλι από εμάς μέχρι να τελειώσει η επιχείριση. Σε εκείνο το σημείο ολόκληρος ο κόσμος θα γνωρίζει. 

Σας ευχαριστώ, ο Θεός μαζί σας.  Προσευχηθείτε για εμάς και για τον POTUS.

Βρισκόμαστε στην πιο επικίνδυνη φάση και το στοίχημα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου