Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ

 ΑΥΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΚΡΙΝΟ» 2009 ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ

ΟΙ σκοτεινοί ηγέτες της Νέας Εποχής δεν σταματούν να συνωμοτούν κατά της ανθρωπότητας με όλα τα σύγχρονα μέσα, που αφθόνως διαθέτουν. Έτσι πρόσφατα

ανεκάλυψαν ένα ειδικό ΕΜΒΟΛΙΟ το οποίο περιέχει χιλιάδες νανορομπότ (bioflesh robot), αόρατα από γυμνό μάτι αφού είναι μικρότερα από βακτήρια! Όταν εισαχθεί εις τον οργανισμό το εμβόλιο αυτό, τότε οι νανοτραντζίστορ εγκέφαλοι ενεργοποιούνται δια ειδικών κυμάτων, που εκπέμπονται από γιγαντιαίες κεραίες, ευρισκόμενες σε ειδικώς κατασκευασθέντα τεράστια στάδια. Ήδη υπάρχουν 40 τέτοια στάδια εις όλον τον κόσμον!

Το αποτέλεσμα την ενεργοποιήσεως θα είναι ο ξαφνικός θάνατος, λόγω καρδιακού επεισοδίου του εμβολιασθέντος ατόμου! Υπάρχει ακόμη η δυνατότης να προκαλέσει αντί θανάτου την ψυχολογική αλλαγή του ατόμου, κατά την βούληση του χειρίστου των ειδικών αυτόν κυμάτων EIF που θα εκπέμπονται από τα εν λόγω στάδια.

Τα ανωτέρω τα έχει εκφράσει ήδη από το 1974, ο διευθυντής της Νευροψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Yale των Η.Π.Α. Dr Zose Delgado όταν έγραφε: «Πρέπει να ελέγχωμε τον εγκέφαλο ηλεκτρονικώς. Κάποτε στρατοί και στρατηγοί θα ελέγχωνται δια ηλεκτρονικού ερεθισμού του εγκεφάλου… ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να αναπτύσσει τον νουν του κατά βούλησιν»… (πρακτικά κογκρέσου Ν26, Vol 118, 24/02/1974)!

Είναι το πρόγραμμα της Νέας Εποχής να ελαττώσει τον Παγκόσμιο πληθυσμό, ώστε να μείνουν μόνο 500 εκατομμύρια άνθρωποι! Αυτό το έχουν δηλώσει επανειλημμένως ο Ted Terner, ιδιοκτήτης του CNN, καθώς και ο Πρίγκιψ Φίλιππος της Αγγλίας. Αμφότεροι επιθυμούν να ελαττωθεί ο πληθυσμός της γης κατά τουλάχιστον 80%, δηλ, να χαθούν 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι… (βλ. Alex Zonew, Descent into Tyranny, pp164,167, USA, 2002 και περιοδικό Power of Proshesy, The World Cup Conspiracy, May 2002)!

Ασφαλώς δημιουργείτε κατόπιν των ανωτέρο το ερώτημα: Πως θα πείσουν τόσο κόσμο, ώστε να δεχθεί το εμβόλιο; Απλούστατα διαδίδοντας ότι έρχονται παγκόσμιοι θανατηφόροι επιδημίες (όπως π.χ. του ιού των ορνίθων) και θα πρέπει να αντιμετωπισθούν δια του εμβολιασμού!

Γι’ αυτό θα πρέπει ο κάθε πολίτης να γίνει προστάτης του εαυτού του, μη πιστεύων ακρίτως κάθε πληροφορία των media, διότι αυτοί που τα διευθύνουν, αυτοί επιθυμούν σε παγκόσμια κλίμακα και την εξόντωσίν του! Ο νοών νοείτω… (Ιερομόναχος Θεοδώρητος).

Πρόγραμμα μείωσης του Παγκοσμίου Πληθυσμού!

Σχετικά με την δραστική μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού προωθήθηκαν λύσεις προς δύο κατευθύνσεις: μείωση των γεννήσεων και αύξηση της θνησιμότητας. Στον δυτικό κόσμο άρχισε να προωθείται η ομοφυλοφιλία (καθώς οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν), τονώθηκε το φεμινιστικό κίνημα, προβάλλοντας το δικαίωμα των εκτρώσεων κα δόθηκαν επιχορηγήσεις στις καπνοβιομηχανίες. Παράλληλα δόθηκαν  τελεσίγραφα από τις ΗΠΑ στις κυβερνήσεις των αναπτυσσόμενων κρατών, απειλώντας με παύση κάθε είδους οικονομικών ενισχύσεων, ακόμα και με εμφύλιο πόλεμο στο εσωτερικό τους, με στόχο τη δραστική μείωση της συχνότητας των γεννήσεων.

Κατά την δεκαετία του 1980, ο διευθυντής του Γραφείου Θεμάτων Πληθυσμού (Office of Population Affairs) του State of Department, Thomas Ferguson, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Πρέπει να μειώσουμε τα επίπεδα του πληθυσμού. Οι Τρίτες Χώρες είτε θα το κάνουν όπως τους προτείνουμε, είτε θα βρεθούν αντιμέτωπες με τα προβλήματα του Ελ Σαλβαντόρ, του Ιράν και της Βηρυτού… εμφύλιο πόλεμο και έλλειψη τροφής!

Ο συντομότερος τρόπος για την μείωση του πληθυσμού είναι μέσω λιμού όπως στην Αφρική, ή μέσω επιδημιών»!

Σε μεταγενέστερη δήλωση του, ο ίδιος Αμερικανός αξιωματούχος δήλωνε: «Υπάρχουν παρά πολλοί αναθεματισμένοι άνθρωποι. Αν θέλεις να ελέγξεις μια χώρα, πρέπει να κρατήσεις των πληθυσμό της χαμηλά»!

O Coorer αναφέρει πληροφορίες για χρηματοδότηση το 1970, από το Αμερικανικό Κογκρέσο με 10 εκατομμύρια δολάρια των ερευνών για την εργαστηριακή δημιουργία ενός στελέχους θανάσιμου Ιού το, το οποίο δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, καθώς και της θεραπείας του, η οποία θα δινόταν στον κόσμο, όταν θα κρινόταν ότι ο Ιός είχε σκοτώσει επαρκές ποσοστό του πληθυσμού!

Τελικά ο Ιός του AIDS(ο οποίος προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα), σύμφωνα με τον ερευνητή, δόθηκε με εντολή της επιτροπής πολιτικής της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, μέσω των εθελοντικών προγραμμάτων εμβολιασμού κατά της ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β’, τα οποία πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένα από τον Νοέμβριο του 1978 έως τον Οκτώβριο του 1981, υπό την επίβλεψη του πρώην συγκατοίκου του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’, δρ. Wolf Szmuness.

Οι διαφημίσεις του εν λόγω προγράμματος απευθύνονταν συγκεκριμένα σε άνδρες ομοφυλόφιλους, οι οποίοι από τη μία ενθαρρύνονταν, ενώ από την άλλη επιλέγονταν για μαζική εξόντωση. Η διάδοση του Ιού του AIDS στην Αφρικανική Ήπειρο έγινε το 1977, μέσω των εμβολίων κατά της ανεμοβλογιάς, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο δρ. Robert Strecker εκτιμούσε την εποχή εκείνη: «Χωρίς θεραπεία, ολόκληρος ο μαύρος πληθυσμός της Αφρικής θα είναι νεκρός μέσα σε 15 χρόνια».

Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές του δρ. Aurelio Peccei, μέλους της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome), ως προς τη δημιουργία και τη διάδοση του Ιού του AIDS, καθώς και τη σύνδεσή του με τις συνειδητές προσπάθειες ΜΕΙΩΣΗΣ του παγκοσμίου πληθυσμού από τα μυστικά ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ του πλανήτη.

Επιπλέον σχετικό φαίνεται να είναι και το ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που αναπτύχθηκε υπό την επίβλεψη της CIA με την κωδική ονομασία ΜΚ-ΝΑΟΜΙ, για το οποίο όμως πολύ λίγα έχουν γίνει γνωστά.

Στις αποκαλύψεις του Cooper αναφορικά με τα μυστικά προγράμματα μείωσης του Παγκοσμίου Πληθυσμού, υπάρχουν επίσης στοιχεία για ψεκασμούς σε πόλεις με το ΝΕΥΡΟ-ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Malathion, διοξίνες στον ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, χρήση ραδιενεργών λιπασμάτων, σε καπνοκαλλιέργειες, κ.α.

Αν συνειδητοποιήσουμε ότι όλες αυτές οι αποκαλύψεις για την δράση της Παγκόσμιας Υπερκυβέρνησης φτάνουν τα τέλη της δεκαετίας του 80 (μέχρι εκεί φτάνουν και οι δυνατότητες διαρροής απόρρητων εγγράφων), φανταστείτε πόσα έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται πίσω από την πλάτη μας, καθώς η Παγκοσμιοποίηση βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική καθιέρωσή της και η Υπερκυβένσηση ετοιμάζεται να ανέβει και φανερά στο θρόνο της! (NEXUS/τευχ.10).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου