Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Ο πανικός του συστήματος - έλλειψη φαρμάκων

 Κανένας πανικός για την έλλειψη φαρμάκων!  Στην φύση υπάρχει αφθονία από ολα.  Το σύστημα απλά μας στερεί αυτά στα οποία μας έκανε να είμαστε εθισμένοι.  Πρώτα αντέγραψε την φύση μετά μας έκανε να ξεχάσουμε την φύση και μετά αφού ξεχάσαμε την φύση μας λέει ότι αντικαθιστώ τα φάρμακα με άλλα (?).  

Η απάντηση μας οφείλει να είναι η επιστροφή στην φύση που ξεχάσαμε.  Τίποτα δεν έχει προσφέρει ή δεν έχει ανακαλύψει η φαρμακοβιομηχανία το οποίο δεν υπάρχει σε φυσική μορφή πρώτα.  Δεν έχουμε παρά να ζούμε προληπτικά κάνοντας την θεραπεία τρόπο ζωής.  Να θυμηθούμε τα βότανα, την φυσική τροφή, να φύγουμε από τα επεξεργασμένα που μέσα από ουσίες που αναγκάζονται να βάζουν (?) για να μην χαλάνε μας ωθούν με μαθηματική ακρίβεια στα φάρμακα τους.  Εάν ζούμε με τρόπο που δεν δημιουργεί πρόβλημα, όσο το δυνατόν και στο βαθμό του εφικτού, κάνοντας απλά σοφότερες επιλογές, όσο απλώνουμε την θεραπεία στον χρόνο τόσο δεν θα έχουμε ανάγκη από μια συσσωρευμένη λύση (βιομηχανικό φάρμακο).   

Δεν λύνεται κανένα πρόβλημα από τα φάρμακά τους γιατί απλά τα φάρμακά τους δεν ήταν ποτέ η λύση.  Εάν κάποιος απλά αποφύγει το σύστημα και την κατεύθυνση που μας ωθεί να πάμε, αναγκαστικά θα βρει τον εαυτό του γιατί ο μόνος λόγος που εναγκαλιστήκαμε με το σύστημα είναι επειδή τον χάσαμε.  

Εμείς φταίμε γιατί ενδώσαμε, γιατί επιβεβαιώσαμε, γιατί συγκαταθέσαμε και απλά αφού και επειδή το κάναμε γίναμε δικοί τους ή έστω έτσι νομίζουν!

Όλα αυτά επιτρέπονται από την συμπαντική νοημοσύνη ακριβώς επειδή για όποιον καταλάβει και πάρει το σωστό μήνυμα στην πραγματικότητα ωφελείται.  Το σύστημα απλά θα μπορέσει να αγγίξει μόνο όσους από εμάς δεν κατάλαβαν και ευθύνη για αυτό μπορεί να έχουμε μόνο εμείς.

Το σύστημα βρίσκεται σε πανικό!  Άς τους αφήσουμε στον πανικό τους...

https://www.facebook.com/vassilis.tripolitakis/posts/pfbid0253fTakBWPf18QMeAH9fRJbhKZsEZtmsJaszBKsTb4S9JhF9BguqvJ64agsMeAEPKl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου