Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Έχουμε αλήθεια Πανδημία; Ας ενώσουμε το ΠΑΖΛ

Αγαπητοί φίλοι πρόκειται για μια προσπάθεια να πάρουμε πίσω τον πλανήτη!!! Η προηγούμενη απέτυχε με την πτώση τον Δίδυμων Πύργων!  Γιατί οι Δίδυμοι Πύργοι; Γιατί θα φιλοξενούσαν το νέο τραπεζικό σύστημα της Αμερικής στον 1+2 όροφο του δεξιού κτηρίου, το οποίο θα έπαιρνε πίσω την εξουσία από την Federal reserve, την ιδιωτική τράπεζα που τυπώνει δολάρια και δανείζει με τόκο στο κράτος.  Οι μεγαλοτραπεζίτες δεν το ήθελαν φυσικά αυτό και έτσι το απέτρεψαν!  Οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι πρόβλημα γι' αυτούς.

Το σχέδιο του «ιού» σπάρθηκε (σχεδιάστηκε) από τις σκοτεινές δυνάμεις! Οι φωτεινές δυνάμεις όμως ήταν έτοιμες να αντιδράσουν! Εμείς είμαστε με το Φως σωστά; Ο καθένας μας ας αφιερώσει 5-10 λεπτά, να επιστρατεύσει τις δημιουργικές του δυνάμεις που σπαταλούντε άσκοπα, σε ένα σκοπό.  Στον επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η μάχη δεν είναι μόνο αυτή που βλέπουμε.  Αυτό που βλέπουμε εμείς τώρα να συμβαίνει είναι το αποτέλεσμα της μάχης αυτής!  Η πραγματική μάχη γίνεται σε ανώτερα επίπεδα.  Αυτό που βλέπουμε στην ουσία είναι το αποτέλεσμα, ή τρισδιάστατη απεικόνιση αν θέλετε.  Είναι η αιώνια μάχη του καλού και του κακού, είναι μεταξύ των φωτεινών και των σκοτεινών, ή αν θέλετε των υψηλών δονήσεων έναντι των χαμηλών, της Elit και εμάς!  Εμείς δεν είμαστε αμέτοχοι σε αυτή την μάχη.  Ο κάθε ένας από εμάς έχει ήδη συνεισφέρει και συνεισφέρει καθημερινά με το την συνείδησή του, την σκέψη του, το πνεύμα του!  Η μάχη θα κερδηθεί αλλά θα είναι μια δύσκολη μάχη!  Γίνεται τώρα γιατί εμείς τώρα είμαστε αφυπνισμένοι, όσο και όσοι χρειάζεται, για να γυρίσουμε το παιχνίδι!  Εμείς τώρα είμαστε έτοιμοι για να υπηρετήσουμε αυτό τον καλύτερο αύριο!  Τώρα είμαστε έτοιμοι να μην ξαναπέσουμε πάλι στα ίδια.  Να μην επιτρέψουμε ξανά την χειραγώγηση και τον φόβο να κυριαρχήσει!

Αυτό που τελικά τα θα συμβεί είναι αυτό που έχουμε πιστέψει, αυτό που έχουνε οραματιστεί, αυτό που άθελά μας δημιουργούμε με τις αλληλοσυγκρουόμενες σκέψεις μας! Εμείς έχουμε τη δύναμη! Ας μην το αφήσουμε στην τύχη του αυτή την φορά! Ας μην αφήσουμε το φόβο να καθορίζει τι σκεφτόμαστε αλλά ας επιστρατεύσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις που όλοι έχουμε! Ας βάλουμε την ενέργεια μας εκεί που εμείς θέλουμε!  Μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να κυριαρχεί στο μυαλό μας!  Και αυτό πρέπει να είναι το μόνο που θα συγκεντρώνει την ενέργεια μας.  Αυτό που θα οραματιστούμε αυτό θα συμβεί! Ας είναι η αγάπη η κινητήρια δύναμη! Ένας κόσμος αρμονίας, αφθονίας καλοσύνης! Ένας κόσμος όπως φυσιολογικά θα έπρεπε να είναι! Αν το πιστέψουμε θα γίνει!  Η ας το πούμε αλλιώς, έχει γίνει ήδη αλλά παρόλα αυτά εμείς πρέπει να το κάνουμε...

Παρακάτω θα βρείτε αρκετά διαθέσιμα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Δείτε το Βίντεο
Τελευταία πληροφόρηση με κάθε επιφύλαξη!!! Ι ιός θα είναι μέσα στο εμβόλιο που θα βγάλουν!!! Δεν υπάρχει τώρα... Ότι ακούτε είναι απλή γρίπη! Για να μας το κάνουν όμως πρέπει να το ζητήσουμε μόνοι μας για να σωθούμε και καλά! Μόλις το κάνουμε ακολουθεί αλλοίωση του DNA με προσθήκη DNA που θα ενεργοποιηθεί κατά βούληση του συστήματος!!! 5G??? Helo??? Στις αναρτήσεις μου θα βρείτε τι είναι το 5G και τι μπορεί να κάνει...
Δείτε πως τα έχουν προβλέψει όλα;

Δημοσίευση του χρήστη fb Christ Petite
Άμα είσαι προφήτης...όλως τυχαίως, βασιζόμενος στις προφητείες σου, ψηφίζεις νόμους προκειμένου να είσαι καλυμμένος σε επικείμενη επιδημία; - πανδημία; Και με ακρίβεια quarz ρόλο(ϊού) τους εφαρμόζεις.
Αυτό θα πει δημοκρατία...η εξουσία που πηγάζει από τον λαό. Διαβάστε το άρθρο του ποινικού κώδικα που αναφέρεται στις μεταδοτικές ασθένειες και τις ποινές που επιφέρει...Ήδη άρχισαν οι συλλήψεις για την απειθαρχία κάποιων πολιτών. Όταν θα επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εκεί να δείς τι έχει να γίνει. Όποιος δεν....θα θεωρηθεί απ' τις αρχές τρομοκράτης γιατί
εξ αιτίας του θα κινδυνεύει η δημόσια υγεία.

Αυτά κι άλλα οχτώ, όπως έλεγε και ένας φίλος.

6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ














Το παραπάνω σε καλύτερη ανάλυση και από την σελίδα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως: 






Dr. Thomas Cowan, M.D. discusses the Coronavirus






Τι έγινε; Πότε έγινε; Ποιός το έκανε; Γιατί το έκανε; Τι θα γίνει; Πώς θα γίνει; Πότε θα γίνει; Γιατί θα γίνει; Ποιός θα το κάνει; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Q

ΔΕΙΤΕ ΕΔΏ:

Ξέρατε ότι οι ίδιες εταιρίες που φτιάχνουν τα φάρμακα είναι που φτιάχνουν και τα όπλα μαζικής καταστροφής; Θα εμπιστευόσασταν ένα εμβόλιο φτιαγμένο από αυτούς με αφορμή τον δημιουργημένο ιό τους; Σκεφτείτε...

Βίντεο: Μήπως κάτι γνώριζε ο Anthony Patch απο το 2014



Ο λόγος του Dr Rath στις 30 Απριλίου 2012 στην Αθήνα. Ποιος ο ρόλος των καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου. Η προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο στο 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο.Οι αποδείξεις. Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών και η τρίτη προσπάθεια του καρτέλ να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο.Ο έλεγχος της υγείας και της ενέργειας. Η  νέα μετάβαση και πως μπορούν οι λαοί να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Η Ελλάδα .





Τι είναι το Αδρενοχρώμιο (adrenochrome); Πως παρασκευάζεται; Που το έφτιαχναν; Ποιος ήταν ο χρηματοδότης; Τι σχέση έχει ο ιός με το αδρενοχρώμιο; Ποιοι το κατανάλωναν; Γιατί πολλοί διάσημοι λένε ότι έχουν τον ιό;  Γιατί βγαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνούν με κωδικούς; Γιατί ο Τραμπ τον αναφέρει ως κινέζικο ιό - Chinese Virus; Γιατί o ιός ονομάζεται Corona Virus; Γιατί έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι; Τι υπήρχε εκεί και τι σχέση έχει αυτό με το τώρα; Γιατί τα Μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης πολεμούν τον σημερινό πρόεδρο της Αμερικής; Γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι; Γιατί όλα θα τελειώσουν απότομα;






Εδώ μια καλή ανάρτηση που τα λέει όλα:

Από τον χρήστη Paris Gavriil
Γεια σας αδέρφια μου , το κουβάρι αρχίζει και ξετυλίγεται , κοιτάξτε ενημέρωση των στρατευμάτων της Αμερικής στην Ευρώπη .
Θυμίζω στην Ευρώπη βρίσκονται επιβεβαιωμένα (δείτε Defender Europe 20) 20 χιλιάδες αμερικανοί στρατιώτες και 17 χιλιάδες στρατιώτες από 18 διαφορετικές χώρες , έχουν επίσης 3.000 άρματα και τζετ . Όσοι διάσημοι, πολιτικοί , αθλητές κ.α. έχουν προσβληθεί με τον κορονοιο,
έχουν συλληφθεί η ανάμενεται να συλληφθούν για παιδεραστία , εγκλήματα κατά τις άνθρωποτητας, κλοπή δημόσιας περιουσίας και έκατονταδες αλλά εγκλήματα θα γίνουν 500.000 συλλήψεις σε όλο τον πλανήτη , τόσοι είναι και μας κυβερνάν και μας σκοτώνουν όλους εμάς τα 7 δις. Γιατί το ανέχεστε ? . Η Μεγάλη Αφύπνιση που από εδώ και πέρα θα μνημονεύετε στους αιώνες των αιώνων έχει αρχίσει.

Ο Στρατιωτικός πηγαίνει μπροστά σε ένα λευκό Κουνέλι , follow the rabbit (ακολουθήστε το κουνέλι) που είχαν πει οι Q.

Το λευκό κουνέλι είναι ίδιο με την χημική σύνθεση του adrenochrome ( ναρκωτικό που παρασκευάζεται τρομοκρατώντας και εν τελεί σκοτώνοντας μικρά παιδάκια και στην συνέχεια καταναλωνεις το αίμα τους που έχει πάρει μια ένεση ανδρεναλινης λόγου της τρομοκρατίας , για να είσαι νέος , να κανείς σατανικές τελετουργίες, να πάρεις φήμη και εξουσία κ.α. )

Σας παρακαλώ έχετε αγάπη , φως , θετική ενέργεια στην καρδιά και το μυαλό σας . Είμαστε σε πόλεμο με το κακό αυτής της γης .Μην μαλώνετε , μην φωνάζετε , μην φοβάστε , τρέφονται από τον φόβο σας ,μην τους ταϊζετε , βγείτε να δείτε τον ήλιο αν είναι εκεί ( γιατί ακούω βρέχει πολύ στην Ελλάδα 🤔🧐 γιατί άραγε ? ) καθίστε ψάξτε ενημερωθείτε , έχετε πολύ χρόνο .
Πρώτη φορά σας ζητάνε να μην δουλέψετε και να πληρωθείτε , όλοι σας την ζωή δουλεύατε και δεν περνάτε αυτα που σας αναλογούσαν γιατί η κακιά συμμορία , σάς το επέβαλε . Η καραντίνα γίνετε για έναν και μόνο λόγο γιατί όποτε οι κακοί απειλουνταν
έκαναν τρομοκρατικές επιθέσεις ( θυσίες στον διάβολο για να κερδίσουν ) , τώρα που είστε μέσα δεν μπορούν να σας πειράξουν .
Ψάξτε, για τους δίδυμους πύργους ήταν η προηγούμενη φορά που παραλίγο να κερδίζαμε , και ρίξανε τους πύργους (έχει και αλλά ) ψάξτεεεεε, μην βλέπετε τα ψέμματα των ΜΜΕ τους ανήκουν ακόμα θα πέσουν σύντομα .

Αν ξυπνήσετε ΕΣΕΙΣ γιοί και κόρες του ήλιου , ΕΣΕΙΣ φωτεινά πανάγαθα πλάσματα του φωτός, τότε οι δαίμονες από μόνοι τους αμέσως θα παραδοθούν στην ΝΕΜΕΣΙΣ . Είστε οι ΕΛ-ληνες . Οι ΕΛ το αντιλαμβάνεστε ? Το φως , η αρχή του σύμπαντος .
Δεν είστε μόνο απαραίτητοι είστε κομβικοί σε αυτόν τον πόλεμο . Σας παρακαλώ εξελθετε από το Μάτριξ . Το φως κερδίζει, δώστε την τελειωτική κλωτσιά του Σπαρτιάτη μαχητή και βάλτε τους δαίμονες μια για πάντα μέσα στις τρύπες τους . Σας εμπιστεύομαι ότι θα το κάνετε . Είναι το πεπρωμένο σας άλλωστε .

Γενοιτο , γενοιτο , γενοιτο .

Από Παράσχος Γαβριήλ

Διαβάστε την ανάρτηση στο FB με το υλικό που παρουσιάζει

Q ??? (schort version of truth) Ποιοι είναι οι Q;;; (Μικρή έκδοση της αλήθειας)

Σε υπολογιστή μπορείτε να ενεργοποιήσετε και υπότιτλους στα Ελληνικά (στο κινητό δεν βρήκα τρόπο να γίνει στα Ελληνικά, αν βρείτε εσείς πείτε μου...)



Και εδώ είναι η αλήθεια στο Full!!! 3ωρο ντοκιμαντέρ με αναλυτικά στοιχεία, το τέλος είναι όλα τα λεφτά! 




Ακούστε τι λέει ο Πλανητάρχης που ανέλαβε να μας βγάλει από την κυριαρχία τις μέχρι τώρα Ελίτ και των σκοτεινών! Αυτός που πήγε στην Συρία και διέλυσε τους ISIS, τους οποίους είχαν ιδρύσει και χρηματοδοτούσαν οι προηγούμενοι! Αυτός που αντικατέστησε ή υποχρέωσε σε παραίτηση όλους τους αρχηγούς κρίσιμων υπηρεσιών της Αμερικής! Είναι ο μόνος πρόεδρος ο οποίος δεν έχει μισθό! Ήταν ήδη πάμπλουτος, γιατί να ασχοληθεί με την πολιτική; Τα μεγάλα μέσα μέσα μάχονται εναντίον του! Ο πρόεδρος που βγήκε μόνο από το Twitter, και είναι το μόνο μέσο με το οποίο διατηρεί επικοινωνία με τους ψηφοφόρους του! Όμως δεν είναι μόνος του! Μαζί του οι Q

https://www.facebook.com/DonaldTrump/videos/819654295099278/UzpfSTE3ODcwNjM5OTM6MTAyMTI4NjE5NDc1MDE5NDM/

Ότι λέει είναι κωδικοποιημένο όταν λέει corona virus εννοεί τους Iluminati λέει ότι έκλεισε τα σύνορα έγκαιρα για να μην μπορεί να μπει ο "ιός"!!!

https://twitter.com/BrandonBeckham_/status/1241887361274806273?fbclid=IwAR06zIHHrZuchKgAzDv6ZA3loT5UTJ3S7N876ZQSkxP6EwK3IRXSJ9k5wUo

Το 5G θα είναι ικανό να μεταφέρει δεδομένα σαν να έχεις επάνω σου 12 κινητές συσκευές οι οποίες να μεταφέρουν δεδομένα στο φουλ!!! Ποιος από εμάς χρειάζεται τόσο όγκο δεδομένων;;; Μήπως τα δεδομένα που θα μπορούν να μεταφέρονται δεν είναι για δική μας χρήση; Και εάν δεν είναι για δική μας χρήση για ποιόν θα είναι;;; Υπάρχει σχετικό βίντεο στις τελευταίες αναρτήσεις μου!!!

Γιατί δεν υπάρχει ο ιός αλλά είναι κωδική ονομασία;

Μέχρι τώρα ένας 92, 90, 87, 76 άντε και κανένας 67 πεθαίνουν κάθε μέρα από τον «ιό»! Επίσης αν προσέξεις αναφέρουν υποκείμενα νοσήματα! Δηλαδή ότι είχαν τα θέματα τους! Γιατί κανείς μας δεν έχει γνωστό που να έχει κολλήσει;  Γιατί ότι ακούμε είναι μόνο από την τηλεόραση; Γιατί έχουν δείξει μέχρι και ψεύτικες εικόνες για να μας πείσουν; 

https://www.facebook.com/gamemmaster/videos/10221489400681755/UzpfSTE3ODcwNjM5OTM6MTAyMTI4NTYzMDQ5MjA4ODI/


Πόσους δικούς σας έχετε που έχουν κολλήσει;;; Γιατί θα ακούσουμε πολλούς διάσημους να λένε ότι έχουν τον ιό; Γιατί στις αναρτήσεις Τον Χανκς, Ελλεν, Μαντόνα γραφομηχανή CORONA; Τι σημαίνει στην πραγματικότητα όταν κάποιος λέει ότι έχει τον ιό;;; Διάσημος, γιατί από έμας δεν τον έχει κανένας!!! Από ποιον νομίζετε ζητάν βοήθεια απεγνωσμένα; Σκεφτείτε!!! Αν δεν έχετε υλικό, υπάρχει στον τοίχο μου!!!

Απο τον χρήστη του FB
«Ο στρατιωτικος γιατρός της αμερικανικής κυβέρνησης πριν από λίγες ώρες αποχωρώντας από την συνέντευξη τύπου ειπε στους δημοσιογράφους :d ont eat blood, dont eat blood, dont eat it ( Μην τρώτε αίμα, μην τρώτε αίμα, μην το τρωτε ) η donate blood , Donate blood , don’t eat it ( δωρίστε αίμα , δωριστε αίμα , μην το τρώτε . Δεν έχει σημασία τι ακριβώς , το περνούμε το μήνυμα που δίνει . Ο νοών νοείτο .

Ποσα ακόμα πρέπει να συμβούν για να πειστειτε ( και μιλάω προφανώς για τους δύσπιστους), που είναι Και αυτοί αδέλφια μας και πρέπει να τους βοηθήσουμε να ξυπνήσουν.

Δείτε το Βίντεο


Ζακ Ατάλι: "Με τον κορονοϊό θα δημιουργήσουμε την παγκόσμια κυβέρνηση και...όλοι θα την αποδεχτούν...

Δείτε το δημοσίευμα

"THEY LIVE" (ελληνικοί υπότιτλοι) η στιγμή της αφύπνισης

Η ταινία αυτή έχει γυριστεί πριν πολλά χρόνια όσοι δεν την έχετε δει, επιβάλλετε!!!
Ο πρωταγωνιστής έχει μόλις ανακαλύψει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία του επιτρέπουν να αντικρίζει την πραγματικότητα ακριβώς όπως είναι, αποκτώντας την ικανότητα να δει, χωρίς κανενός είδους διαστρεβλώσεις, την πραγματική ουσία πίσω από ανθρώπους και πράγματα...
Μια από τις πιο ποιητικά "αποκαλυπτικές" σκηνές στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, από τη θρυλική ταινία cult του Αμερικανού σκηνοθέτη John Carpenter "They Live" (1988) η οποία στα ελληνικά αποδόθηκε με τον τίτλο "Ζουν ανάμεσά μας"
Πρόκειται για μια αφαιρετικά δοσμένη σκηνή συνειδητοποίησης και πνευματικής αφύπνισης --η θεωρούμενη και ως σημαντικότερη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου --όταν μπορεί δηλαδή κανείς πλέον να δει την αλήθεια πίσω από τα "φαινόμενα" (το περίφημο "μετα-μήνυμα" των διαφημιστών και επικοινωνιολόγων)...


Μερικές εικόνες προς προβληματισμό... 








Bill Gates: «Θα χρησιμοποιηθεί μικροτσίπ για την καταπολέμηση του κορωναϊού»


ΑΛΛΑ... ΥΠΑΡΧΗ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ

Μείνετε ήρεμοι! Είναι πολύ σημαντικό! Ο φόβος νικήθηκε η αφύπνιση είναι κάτι που έχει ήδη συμβεί! Θα έρθουν όμορφες μέρες για όλους! Εμείς το κάναμε! Εμείς το ζητήσαμε! Εμείς το επιτρέψαμε να συμβεί! Κάποιοι το υλοποίησαν...

https://www.facebook.com/100033379402681/videos/232187264570585/

Τελείωσε η καταδυνάστευση των λαών! Τελείωσε η FEDERAL RESERVE!!! Αυτό και μόνο τα λέει όλα! Για όσους δεν γνωρίζουν η FEDERAL RESERVE συμφερόντων Rotcild ιδρύθηκε το 1913, μετά από τον θάνατο από πνιγμό των τριών πιο πλουσίων ανθρώπων στην Αμερική οι οποίοι είχαν ισχυρές αντιδράσεις! Όλος τυχαίος και οι τρεις ταξίδευαν με τον Τιτανικό ένα χρόνο πριν το 1912! Αν οι Τραπεζίτες είχαν την δύναμη να ρίξουν τους δίδυμους πύργους, είναι πολύ πιθανόν να μην υπήρχε ούτε παγόβουνο!!! Υπάρχει σχετικό ντοκιμαντέρ! Σημαντική λεπτομέρεια! Η ιδιωτική τράπεζα αυτή χρηματοδότησε και τους δύο παγκόσμιους πολέμους και τώρα είχε σχέδια για τον Τρίτο τον οποίο όμως δεν τους τον χάρισε ο Τραμπ...



Πλειάδες ... "Μην τα βάζετε μαζί μας !"



Ακούστε τι λέει ο Πλανητάρχης που ανέλαβε να μας βγάλει από την κυριαρχία τις μέχρι τώρα Ελίτ και των σκοτεινών! Αυτός που πήγε στην Συρία και διέλυσε τους ISIS που είχαν ιδρύσει και χρηματοδωτούσαν οι προηγούμενοι! Αυτός που αντικατέστησε ή υποχρέωσε σε παραίτηση όλους τους αρχηγούς κρίσιμων υπηρεσιών της Αμερικής! Είναι ο μόνος πρόεδρος ο οποίος δεν έχει μισθό! Ήταν ήδη πάμπλουτος, γιατί να ασχοληθεί με την πολιτική; Τα μεγάλα μέσα μέσα έχουν λυσάξει να τον φάνε! Ο μόνος πρόεδρος που βγήκε μόνο από το Twitter και είναι το μόνο μέσο με το οποίο διατηρεί επικοινωνία με τους ψηφοφόρους του! Όμως δεν είναι μόνος του! Μαζί του οι Q

https://www.facebook.com/DonaldTrump/videos/819654295099278/

Follow the white rabbit! Ακολουθήστε τον άσπρο λαγό!
https://www.facebook.com/paris.gavriil/videos/pcb.2764948050209326/10221107344494679/?type=3&theater

Video απο τον χρήστη Παράσχος Γαβριήλ
Πριν από λίγο ο Τραμπ αναφέρει το βαθύ κράτος ( Deep State ) κοιτάξτε αντίδραση ο διπλανός του

Video
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ


Πληροφορίες σχετικά με τον Q μπορείτε να βρείτε εδώ:👇

.
Qanon Μέρος 1: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221278751015645&set=p.10221278751015645&type=1&theater
.
Qanon Μέρος 2:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221292900449372&set=gm.2671567666214032&type=3&theater&ifg=1
.
Qanon Μέρος 3: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221316166151000&set=p.10221316166151000&type=1&theater
.
Qanon Μέρος 4: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221435357370706&set=gm.2699269960110469&type=3&theater&ifg=1
.
Qanon Μέρος 5:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221595861703214&set=gm.2730364203667711&type=3&theater&ifg=1

Τελευταία βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου